030 251 3040 8.00 - 12.30u
030 305 0347 12.30 - 16.45u (bij spoed)

Tandartspraktijk Oudwijk

In onze kleinschalige praktijk willen wij u de best mogelijke mondzorg bieden. Met persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie en altijd dezelfde tandarts.Voorkomen is beter dan genezen en wij hechten daarom veel waarde aan preventie. Het doel is om uw gebit gezond en mooi te houden of te krijgen. Wij adviseren u tijdens de reguliere controles en geven tips waar nodig.

Eens in de zoveel tijd zullen we röntgenfoto’s maken om ook de ‘onzichtbare’ delen van uw gebit te kunnen controleren.

Ondanks alle zorg en aandacht voor uw gebit kunt u soms toch met problemen in de mond te maken krijgen. Met onze moderne materialen en deskundigheid zullen we samen met u tot een zo aangenaam mogelijke oplossing komen.

Iedereen is welkom in onze praktijk, van jong tot oud. Wij adviseren uw kind al vanaf ongeveer twee jaar oud mee te nemen op controle.

Ons tandheelkundig team kan voor u de meest uiteenlopende behandelingen uitvoeren. Wilt u weten welke behandelingen wij uitvoeren kijk dan op de pagina behandelingen. Heeft u specifieke vragen of wensen dan kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor een uitgebreid advies.

Wij hebben in onze praktijk nog ruimte voor nieuwe patiënten. Wilt u zich aanmelden dan kunt u daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier.